Martins Indi: "Het zou voor mij een heel mooie stap zijn"

3 juli 2014, 08:34

De formaliteiten zijn nog niet afgerond, maar Bruno Martins Indi verruilt Feyenoord zo goed als zeker voor FC Porto. De club uit de Portugese havenstad zou met de Rotterdamse club al overeenstemming bereikt over een transfersom van 8,5 miljoen euro. De verdediger ziet een overstap naar de Primeira Liga absoluut zitten.

"Het zou voor mij een heel mooie stap zijn", laat Martins Indi optekenen in het Algemeen Dagblad. "Ze hebben een heel goede trainer (Julen Lopetegui, red.), die veel vertrouwen in mij heeft. Als verdediger, maar ook in mijn voetballende kwaliteiten", aldus de 22-jarige verdediger, die momenteel met het Nederlands elftal in Brazilië verblijft voor het WK.

Als geboren Portugees spreekt hij de taal, waardoor de barrière minder groot is voor Martins Indi. "Portugal zit in mijn hart. Ook daarom zou het mooi passen. Het is afwachten of het allemaal helemaal rond komt, maar het ziet er volgens mij wel goed uit. FC Porto is een mooie club natuurlijk", aldus de Oranje-international, die na het WK medisch gekeurd lijkt te worden.  "Voorlopig telt alleen het WK. Daarna kijken we weer verder", stelt de Feyenoorder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen