Transfers Martins Indi en Pellè bijna beklonken

Ger
3 juli 2014, 08:34

Feyenoord ziet Bruno Martins Indi deze maand naar FC Porto vertrekken. Beide clubs zijn er volgens RTV Rijnmond uit. De verdediger, die momenteel met Oranje actief is op het WK in Brazilië, moet zelf nog wel een akkoord bereiken met de Portugese topclub.

De transfer zal na de mondiale eindronde definitief worden beklonken. Dan kan Martins Indi in Portugal ook een medische keuring ondergaan. De international heeft bij Feyenoord nog een contract tot de zomer van 2016. Bij FC Porto kan hij voor vier seizoenen tekenen. Martins Indi maakte vier jaar lang deel uit van de A-selectie van Feyenoord. Hij is bovendien opgeleid door de Kuipbewoners en heeft de club dus niets gekost.

Graziano Pellè maakt zo goed als zeker de overstap naar Southampton. Naar verluidt heeft de nieuwe club van trainer Ronald Koeman een principeakkoord bereikt met Feyenoord over het aantrekken van de Italiaanse spits. Southampton heeft veel geld in kas na de lucratieve uitgaande transfers van Luke Shaw en Adam Lallana aan respectievelijk Manchester United en Liverpool.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen