Roda wil Dijkhuizen niet kwijt, grootverdieners vertrekken wel

2 juli 2014, 11:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Bij Roda JC wordt de bezem door de selectie gehaald. De gedegradeerde club uit Kerkrade nam al afscheid van Anouar Kali en Mark-Jan Fledders en ook Ard van Peppen staat voor een vertrek. Roda wil de grootverdieners graag van de loonlijst schrappen. Henk Dijkhuizen mag niet vertrekken.  

Rechtsback Henk Duikhuizen staat nadrukkelijk in de belangstelling van FC Utrecht, Go Ahead Eagles en het Duitse Greuter Fürth, zo meldt VI. Roda lijkt echter geen interesse te hebben in een transfer van de verdediger. "Ze willen absoluut niet meewerken aan een vertrek", zegt hij. "Dat Roda me zo graag wil houden, beschouw ik als een groot compliment. Ik zou het ook zeker geen ramp vinden hier nog één of twee seizoenen te blijven. Kampioen worden is ook weleens leuk."

Ard van Peppen wordt begeerd door Willem II. Eerder vond de club uit Tilburg het salaris van 240 duizend euro nog te gortig. Voor Van Peppen bestaat ook belangstelling van een niet nader genoemde club uit Schotland. Ook spits Krisztián Németh vertrekt waarschijnlijk, hij hoopt een club te vinden in zijn thuisland Hongarije.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen