PSV mag hopen op komst Luuk de Jong

Ger
29 juni 2014, 16:23

De transfer van Luuk de Jong naar PSV is een grote stap dichterbij gekomen. De bij Borussia Mönchengladbach overbodig geraakte spits heeft in gesprekken met de Brabanders aangegeven een overgang naar het Philips Stadion te zien zitten, zo schijft het Eindhovens Dagblad.

PSV heeft De Jong al geruime tijd in het vizier als offensieve aanwinst. Het financiële plaatje vormde aanvankelijk een struikelblok. De Jong lijkt nu echter genoegen te nemen met een beduidend minder hoog salaris. Afgelopen week vonden meerdere gesprekken plaats tussen de oud-speler van FC Twente en afgezanten van PSV. Daarin werd duidelijk dat hij open staat voor een rentree in de Eredivisie.

PSV moet het nog wel eens zien te worden met Gladbach. De Duitsers zetten in op een transfersom van zeven miljoen euro, maar PSV hoopt De Jong voor ongeveer vijf miljoen te kunnen overnemen. De spits vertrok twee jaar geleden voor twaalf miljoen naar de Bundesliga, maar bij Gladbach kwam hij nooit goed uit de verf. Ook een verhuurperiode bij Newcastle United verliep teleurstellend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen