Excelsior voegt twintigjarige Maletic aan selectie toe

27 juni 2014, 10:44   Bijgewerkt: 27 juni 2014, 10:51

Excelsior is, na het vertrek van Lars Veldwijk, druk bezig met de bezetting in de voorhoede. Nadat de Kralingers Jordan Botaka al langer aan boord wisten te houden, hebben ze zich versterkt met Marko Maletic, die een contract voor twee seizoenen (met optie voor een extra seizoen) tekent op Woudenstein. Dat meldt de promovendus via haar officiële website.

De twintigjarige spits is afkomstig van VfB Stuttgart, dat hem het afgelopen seizoen verhuurde aan FC Oss. In Brabantse dienst was hij acht maal trefzeker in 29 optredens. "Ik heb nu een jaar in de Jupiler League gespeeld en bij Excelsior wil ik de volgende stap maken", aldus Maletic. "Met FC Oss was het een moeilijk seizoen. Ik sloot begin september aan bij de selectie, daarna vertrok de trainer en pas rond de winterstop had ik me echt aangepast. Na de winter heb ik laten zien wat ik kan, maar ik kan nog meer. Dat moet ik nu komend seizoen laten zien bij Excelsior in de Eredivisie. Ik kijk daar erg naar uit."

Het feit dat Marinus Dijkhuizen de coach van Excelsior is, was voor Maletic een drijfveer om voor de Kralingse club te kiezen. "Ik heb hele goede dingen over hem gehoord. Hij was ook een spits dus ik denk dat ik veel van hem kan leren. Qua postuur ben ik wel met hem te vergelijken. Als spits ben ik niet iemand die veel diep gaat, maar wel een aanspeelpunt om rust te brengen in de ploeg. Uiteraard horen daar ook doelpunten bij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen