Deschamps: "Groepswinnaar zijn is het meest belangrijk"

26 juni 2014, 01:11

Frankrijk wist, in tegenstelling tot de eerste twee groepswedstrijden van het WK, haar derde duel niet om te zetten in een overwinning. Het bleef steken op een doelpuntloos gelijkspel tegen Ecuador. Didier Deschamps wil het duel zo snel mogelijk vergeten, zodat de focus verlegd kan worden naar de achtste finale tegen Nigeria.

De Fransen waren al zeker van kwalificatie voor de volgende ronde, waardoor bondscoach Didier Deschamps ervoor koos om zeven mutaties aan te brengen in zijn startopstelling. "Het was lastig om te winnen", sprak hij na afloop van de 0-0 remise tegen TF1. "We hebben wel veel kansen gecreëerd", vond de coach. "Het is het meest belangrijk dat we groepswinnaar zijn geworden en ons geplaatst hebben voor de volgende ronde."

Komende maandag kruisen Les Bleus de degens met Nigeria. "Het is belangrijk dat iedereen wedstrijdfit is. We hebben een aantal dagen om ons voor te bereiden op de wedstrijd tegen Nigeria. Eerst gaan we nog even van de kwalificatie genieten", aldus Deschamps.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen