Advocaten vliegen voor Suarez naar Rio de Janeiro

25 juni 2014, 18:18

Er is juridische steun onderweg voor Luis Suarez. De Uruguayaanse aanvaller raakte dinsdag in het WK-duel met Uruguay (1-0) in opspraak vanwege het derde bijtincident in zijn carrière. Er zijn advocaten naar Rio de Janeiro gevlogen om Suarez eventueel te verdedigen.

Suarez hangt een flinke schorsing boven het hoofd, vanwege zijn wangedrag. Hij zette zijn tanden in de linkerschouder van de Italiaanse verdediger Giorgio Chillieni, nadat hij dit eerder in zijn loopbaan al deed bij Otman Bakkal en Branislav Ivanovic. De FIFA is een onderzoek gestart naar het gedrag van de Uruguayaan, die dus op juridische steun kan rekenen in het proces.

Alejandro Balbi is een van de advocaten die zich in Rio zal melden, om de onschuld van Suarez te bewijzen. "Er wordt gewerkt aan zijn verdediging. Het incident kan vanuit twee perspectieven bekeken worden. Veel mensen hebben een hekel aan Suarez", aldus de advocaat.

Suarez ontbrak woensdag op de uitlooptraining van de Uruguayanen, die zich ten koste van Italië plaatsten voor de achtste finale van het WK.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen