Australië baalt van teleurstellend verlopen toernooi

24 juni 2014, 11:47

Australië slaagde er op het WK niet in om een rol van betekenis te spelen in Groep B. Chili (1-3), Nederland (2-3) en Spanje (0-3) waren te sterk voor de Socceroos. Bondscoach Ange Postecoglou zag dat zijn manschappen het zeer lastig hadden in Brazilië en vond het jammer dat het WK, na de twee eerdere nederlagen, ook een teleurstellend slot kende.

"De jongens hebben op fysiek, mentaal en emotioneel vlak veel teel te verwerken gekregen in de afgelopen drie wedstrijden", sprak Postecoglou na afloop van het verlies tegen Spanje. "Dat heeft uiteraard te maken met het niveau. Daar verstoppen we ons niet achter. Het is het niveau dat wij ook nog moeten halen", stelt de bondscoach van Australië.

Een Australische stunt zat er tegen Spanje geen moment in. De regerend wereldkampioen, die ook al uitgeschakeld is op dit WK, won probleemloos met 3-0. "We hadden het erg lastig, vooral na het eerste kwartier. We verloren de discipline, maakten slechte keuzes en gaven de balen heel makkelijk weg. Dat deden we in de eerste wedstrijden niet", geeft Postecoglou aan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen