Del Bosque gooit het roer volledig om bij Spanje

23 juni 2014, 16:59

Voor Spanje is de laatste groepswedstrijd van het WK, de confrontatie met Australië, meteen het laatste duel in Brazilië, aangezien Chili en Nederland ten faveure van de titelverdediger doorgaan naar de volgende ronde. Vicente del Bosque, de bondscoach van de Spanjaarden, heeft zijn basiselftal voor het treffen met de Socceroos drastisch gewijzigd.

Del Bosque lijkt een statement te maken met de elf spelers die hij tegen Australië laat spelen. Onder meer Iker Casillas, Cesar Azpilicueta, Gerard Piqué, David Silva, Javier Martínez, Xavi en Diego Costa moeten zich schikken in een reserverol. Pepe Reina, Raul Albiol, Juanfran, Koke, David Villa, Santi Cazorla en Fernando Torres maken voor het eerst hun opwachting in de startopstelling van La Roja, waar Andrés Iniesta zijn honderdste interland speelt.

Australië mist Tim Cahill. De aanvaller haalde tegen het Nederlands elftal zijn tweede gele kaart op het WK. Matthew Leckie en Andrew Taggart vormen nu de voorhoede van de Australiërs. Jason Davidson (Heracles Almelo) en Tommy Oar (FC Utrecht) beginnen in de basis.

Opstellingen

Australië: Ryan; Davidson, Spiranovic, McGowan, Wilkinson; Oar, Bozanic, Jedinak, McKay; Leckie,Taggart.

Spanje: Reina; Juanfran, Ramos, Albiol, Alba; Xabi Alonso, Koke; Cazorla, Iniesta, Villa; Torres.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen