Reina lijkt Casillas te vervangen onder Spaanse lat

22 juni 2014, 21:22

Iker Casillas beleeft een uitermate teleurstellend WK. Titelverdediger Spanje is na twee wedstrijden al uitgeschakeld op het toernooi en de goalie van Real Madrid grossierde in het maken van fouten. De slordigheden tegen Nederland (1-5) en Chili (0-2) zijn hem duur komen te staan, aangezien hij zijn plaats onder de lat vrijwel zeker moet afstaan aan Pepe Reina.

Dat gaf bondscoach Vicente del Bosque vandaag (zondag) aan op een persconferentie. Het is niet de enige mutatie die de keuzeheer van La Roja gaat doorvoeren, zo geeft hij aan. Ook routinier Xavi zou weer ontbreken: "Xavi speelt waarschijnlijk niet, hij heeft wat last van zijn benen. Het zal zijn status niet aantasten, tegen Nederland maakte hij nog de meeste meters. Reina kan wel spelen", hint de coach

Reina wil zich nog niet rijk rekenen: "Ik weet nog niet of ik zal spelen. We zullen zien wat de coach zegt. Ik ben er in ieder geval wel klaar voor", aldus de doelman, die het geweldig zou vinden om het doel van Spanje te verdedigen: "Het is een droom. Het lijkt erop dat het gaat gebeuren en daar ben ik trots op."

Spanje en Australië ontmoeten elkaar maandag om 18.00 uur, op hetzelfde tijdstip als Nederland - Chili. Het is een wedstrijd om des keizers baard, aangezien beide ploegen nog op nul punten staan en Oranje en de Chilenen al zes punten verzameld hebben.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen