Büttner rondt overgang naar Dinamo Moskou af

21 juni 2014, 13:58

Alexander Büttner heeft zaterdag zijn overgang naar Dinamo Moskou afgerond. De verdediger was er persoonlijk al uit met de Russische club, zaterdag bereikte ook Manchester United een akkoord met Dinamo Moskou.

Büttner tekent in de Russische hoofdstad een contract voor drie seizoenen. Zaakwaarnemer Alexander Bursac laat tegenover Omroep Gelderland weten dat de aanstelling van Louis van Gaal als trainer van Manchester United de belangrijkste reden is om te vertrekken uit Manchester. "Als je niet 1 keer een telefoontje krijgt voor Oranje, dan moet je zo snel mogelijk wegwezen", aldus Bursac, die erop wijst dat Büttner weliswaar geen basisplaats had bij de club uit de Engelse Premier League, maar dat Manchester United nog altijd van een ander niveau is dan Vitesse. Patrick van Aanholt, afgelopen seizoen op huurbasis bij Vitesse actief, kreeg wel een kans van Van Gaal.

Bursac is nog altijd hoopvol over de toekomst van Büttner. "Over drie jaar is hij helemaal top en kan hij zo vertrekken naar Real Madrid."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen