Kaká speelt zo goed als zeker vanaf 2015 voor club uit VS

20 juni 2014, 15:47   Bijgewerkt: 20 juni 2014, 16:35

Ricardo Kaká lijkt zijn voetbalcarrière vanaf 2015 te vervolgen in de Verenigde Staten. Orlando City SC, dat tegen die tijd in de hoogste divisie van Amerika zal instromen, heeft een statement naar buiten gebracht waarin het claimt dat de club 'in verregaande onderhandelingen' is met de aanvallende middenvelder van AC Milan.

De Braziliaan wordt al enige tijd in verband gebracht met een vertrek uit San Siro, waar hij dit seizoen negen maal scoorde in 30 optredens in de Serie A. "Afhankelijk van de afhandeling van de overeenkomst, zal Kaká de gelederen van Orlando City SC in januari van het jaar 2015 komen versterken, voorafgaand aan het eerste seizoen in de Major League Soccer. De club heeft verder niets over de situatie te zeggen", luidt het statement van de Amerikaanse club.

Het is nog de vraag waar de 32-jarige Kaká het komende half jaar zal spelen. De kans is aanwezig dat hij bij São Paolo terugkeert op het oude nest. "Ik kan zeggen dat de komst van Kaká min of meer zeker is", sprak Miguel Aidar, de voorzitter van de Braziliaanse club, afgelopen donderdag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen