België neemt geen risico met Kompany: "Wachten gewoon af"

20 juni 2014, 15:34

Vincent Kompany moest de training van België donderdag aan zich voorbij laten gaan. De aanvoerder van de Rode Duivels kampt met liesklachten. Bondscoach Marc Wilmots wil geen risico nemen met de centrale verdediger, zo geeft hij aan.

"We moeten nog afwachten, maar ik zal sowieso geen risico nemen met hem", zegt Wilmots volgens Sporza over de fysieke gesteldheid van de Belgische captain. "We hebben goede papieren in onze groep, dus is het niet het moment om gekke dingen te gaan doen. Hoe het gaat met zijn blessure? Ik ben geen dokter en ben daar altijd voorzichtig mee. We wachten gewoon af", aldus de bondscoach.

Het gaat om een lichte verrekking in de lies, die ontstaan is in de met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen Algerije. "In de laatste vijf minuten voelde Vincent iets. Hij had gehoopt dat het na een nacht slapen weg zou zijn, maar dat was niet zo. Daarom hebben we besloten om geen risico te nemen en hem met de medische staf te laten werken. Normaal gezien moet hij morgen weer kunnen meetrainen", stelt Wilmots.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen