Diego Costa wil naar Chelsea: "Het staat te gebeuren"

Ger
16 juni 2014, 13:19

Het is al enige tijd een publiek geheim dat Diego Costa na dit seizoen overstapt naar Chelsea. De deal is nog niet officieel beklonken, maar de Spaanse international van Atlético Madrid heeft zelf inmiddels laten weten te rekenen op een transfer naar Stamford Bridge.

"Het staat te gebeuren. Als alles goed gaat, speel ik volgend seizoen voor Chelsea", geeft de spits toe tegen Goal. "Ik wil al geruime tijd in de Premier League uitkomen. Chelsea is een van de grootste clubs ter wereld." Diego Costa beleefde een uitstekend seizoen met Atlético. Mede door zijn scoringsdrift won de ploeg uit Madrid de titel in de Spaanse competitie. Bovendien werd de finale van het toernooi om de Champions League bereikt. Daarin was stadgenoot Real te sterk.

Coach José Mourinho liet tijdens het afgelopen seizoen al weten graag een aanvallende versterking te willen verwelkomen bij Chelsea. Volgens de Portugees ontbreekt het bij de Londenaren aan een spits met een 'killer instinct'. In de Premier League eindigde Chelsea de voorbije voetbaljaargang op de derde plaats.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen