Everton-manager Martinez signeert nieuw vijfjarig contract

Everton-manager Martinez signeert nieuw vijfjarig contract

12 juni 2014 – Everton heeft veel vertrouwen in Roberto Martinez. De manager heeft een nieuwe verbintenis getekend bij The Toffees, waardoor hij maar liefst tot medio 2019 aan het roer zal staan bij de Premier League-club. Dat meldt de club uit Liverpool via de officiële clubsite.

Martinez kwam een jaar geleden over van Wigan Athletic en werd in zijn eerste seizoen op Goodison Park geprezen voor de prestaties van Everton. Hij introduceerde een nieuwe speelwijze, wat resulteerde in een puntenrecord voor de club. Everton eindigde het afgelopen seizoen als vijfde in de Premier League, wat goed was voor het bereiken van Europees voetbal. Sinds het seizoen 2009/2010 speelde de club niet meer in Europees verband.

"Ik ben blij met deze kans. Ik heb genoten van mijn eerste seizoen bij de club", zegt Martinez, die zijn geluk niet op kan. "Ik ben uiterst trots op de wijze waarop Everton zich afgelopen seizoen gemanifesteerd heeft. Ik heb enorm veel zin in volgend seizoen", stelt de manager.

Martinez was woensdag overigens aandachtig toeschouwer bij de training van Oranje in Rio de Janeiro, om naar verluidt Jeremain Lens, Bruno Martins Indi en Stefan de Vrij te bekijken.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zondag 31 mei 2020

  2. zaterdag 30 mei 2020

  3. vrijdag 29 mei 2020