Benitez benadrukt: "Reina te duur voor Napoli"

Ger
12 juni 2014, 14:01

Trainer Rafael Benitez heeft nog maar eens bendrukt dat van een langer verblijf van Pepe Reina bij Napoli geen sprake is. De 31-jarige doelman van Liverpool kwam afgelopen seizoen op huurbasis voor de Italiaanse club uit. Hij zou zelf graag langer in Stadio San Paolo willen blijven, maar het financiële plaatje vormt een te groot obstakel.

In de huurovereenkomst met Liverpool was geen optie tot koop opgenomen, wat het voor Napoli onaantrekkelijk maakt om Reina definitief te strikken. Bovendien vormt ook het hoge salaris van de Spanjaard een probleem. Voor Reina zit er dan ook weinig anders op dan na het WK weer aan te sluiten bij de selectie op Anfield Road. Vermoedelijk komt hij dan wel op de bank terecht, aangezien manager Brendan Rodgers afgelopen seizoen het vertrouwen schonk aan Simon Mignolet onder de lat.

"Pepe staat nog twee seizoenen bij Liverpool onder contract", weet Benitez. "Hij zal terug moeten naar Engeland. We kunnen Pepe simpelweg niet betalen. De Premier League is een grote competitie, waar ze andere bedragen verlangen dan in de Serie A."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen