Spanjaard Martínez vreest Robben, Van Persie en Sneijder

11 juni 2014, 18:35

Spanje wordt niet alleen als favoriet gezien om het eerste duel in de groepsfase van het WK tegen het Nederlands elftal te winnen, maar de regerend landskampioen geldt als één van de topkandidaten om er met de eindzege vandoor te gaan. Javi Martínez wil zich absoluut nog niet rijk rekenen en is op zijn hoede voor Oranje, in het bijzonder voor Arjen Robben, Robin van Persie en Wesley Sneijder.

Martínez beschouwt het Oranje-drietal als zeer gevaarlijke spelers, die wel eens roet in het eten kunnen gooien voor La Roja. "Het grootste gevaar komt van deze drie topspelers", zegt de verdediger annex middenvelder van Bayern München tegen het Spaanse AS. "Robben is sterk in de counter en kan de ruimtes goed benutten", waarschuwt Martínez.

De Spaans international herinnert zich de finale van het WK in 2010 nog goed. "Ik sprak er nog met Arjen Robben over. We dachten aan zijn kans, toen Iker Casillas redding wist te brengen. Godzijdank miste hij niet in de Champions League finale in 2013", knipoogt Martínez, die door bondscoach Vicente del Bosque waarschijnlijk als centale verdediger gebruikt zal worden op het WK.

Komende vrijdag ontmoeten Spanje en Nederland elkaar, om 21.00 uur (Nederlandse tijd) in het Arena Fonte Nova-stadion in Salvador.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen