PSV
1 – 0
Go Ahead Eagles

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Van La Parra gaat in Engelse Championship aan de slag

Van La Parra gaat in Engelse Championship aan de slag

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

10 juni 2014 – Rajiv van La Parra heeft in Engeland een nieuwe werkgever gevonden. De vleugelaanvaller maakt de overstap van sc Heerenveen naar Wolverhampton Wanderers, dat uitkomt in de Championship. Hij heeft de medische keuring inmiddels met succes doorstaan en is met de clubleiding een contract voor drie jaar overeengekomen.

De verrichtingen van de buitenspeler werden de afgelopen achttien maanden al nauwlettend in de gaten gehouden door The Wolves, die twee keer op rij degradeerden, maar vervolgens weer naar de Championship promoveerden. Van La Parra hoopt zijn stempel te kunnen drukken bij Wolverhampton: "Ik weet dat de Championship een lastige competitie is, maar het is een mooie uitdaging voor mij. Ik hou van het Engelse voetbal en hoop dat ik er goed in pas."

"Ik heb er een aantal goede jaren op zitten bij Heerenveen. Het afgelopen seizoen was belangrijk, aangezien ik een aflopend contract had. Ik hoop mijn vorm te continueren bij de Wolves, om vervolgens weer een stap te zetten", aldus Van La Parra, die bij de club aan de slag gaat waar in het verleden ook de Nederlanders Dorus de Vries en John de Wolf onder contract stonden.

FC Twente of Feyenoord? Zet één euro op de winnaar en win 100 euro als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd