Duitser Reus volgende die WK dreigt te missen

7 juni 2014, 11:31

Er dreigt opnieuw een speler geblesseerd af te haken voor het WK in Brazilië. Marco Reus liep vrijdag in de uitzwaaiwedstrijd van Duitsland tegen Armenië (6-1 winst) een scheurtje in één van de voorste enkelbanden op, waardoor zijn deelname aan de mondiale eindronde op de tocht is komen te staan.

Nader onderzoek moet uitwijzen of Reus het WK wel of niet gaat halen, zo meldt de Duitse voetbalbond DFB zaterdag via de officiële kanalen. Normaalgesproken vergt het herstel van een dergelijke blessure zeker enkele weken. De Duitse selectie vliegt vanavond (zaterdag) om 22.00 uur naar Brazilië. Die Mannschaft opent het WK op 16 juni met een kraker tegen Portugal.

Reus, aanvaller van Borussia Dortmund, raakte in het duel met Armenië op slag van rust geblesseerd aan de linkerenkel. Mocht hij het WK niet halen, dan zou hij niet de eerste zijn. Onder meer Kevin Strootman, Radamel Falcao, Riccardo Montolivo, Theo Walcott en Franck Ribéry ontbreken sowieso in Brazilië. Daarnaast wordt Cristiano Ronaldo in de aanloop naar het toernooi geplaagd door pijntjes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen