Sturridge legt met fraaie goal basis voor oefenzege

30 mei 2014, 23:08

Engeland heeft zijn eerste oefeninterland in de aanloop naar het WK in Brazilië zonder problemen gewonnen. De formatie van bondscoach Roy Hodgson zegevierde vrijdag op Wembley met 3-0 over Peru.

Daniel Sturridge stond met een prachtig doelpunt aan de basis van de Engelse overwinning. De aanvaller van Liverpool sneed in de 32ste minuut naar binnen vanaf de flank en liet de bal vervolgens, vanaf de rand van het strafschopgebied, fraai de verre hoek indraaien.

Peru kreeg op slag van rust zijn eerste grote kans. Luis Ramírez dook vrij op voor doelman Joe Hart, maar zag de sluitpost redden. In de tweede helft kregen de Zuid-Amerikanen meer mogelijkheden om gelijk te maken, maar die werden onbenut gelaten.

In de 65ste minuut tekende Gary Cahill voor de beslissing. De verdediger van Chelsea kopte raak uit een hoekschop. Vijf minuten later bepaalde Phil Jagielka, eveneens uit een corner, de eindstand op 3-0. De speler van Everton tikte binnen in de rebound, nadat Peru-keeper Raul Fernández het leder uit zijn handen had laten glippen.

Engeland kan zijn borst natmaken voor het WK. Het speelt in Brazilië in de poulefase tegen Costa Rica, Uruguay én Italië. The Three Lions oefenen komende week nog tegen Ecuador en Honduras.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen