CL-topscorer Ronaldo is trots: "Een ongelofelijke avond"

25 mei 2014, 11:08

Cristiano Ronaldo sleepte zaterdag de Champions League in de wacht met Real Madrid. Diego Godin bracht stadsgenoot Atlético Madrid op voorsprong, maar Sergio Ramos knikte Los Merengues in de blessuretijd langszij. In de verlenging zorgden Gareth Bale, Marcelo en Ronaldo (penalty) voor een ruime 1-4 zege.

"Het was een ongelofelijke avond. We hebben La Décima (de tiende Europese titel in de clubhistorie, red.) binnengehaald in Portugal", sprak Ronaldo tegen Sky Sports over de triomf. "We hebben er vele jaren op gewacht. Ik ben zeer tevreden en blij. Ik denk dat de zege verdiend is, aangezien we beter speelden dan Atlético. Ik ben er altijd in blijven geloven, maar een doelpunt in de blessuretijd is altijd gelukkig", geeft de Portugees toe.

De winnaar van de Gouden Bal is zeer trots op zijn seizoen. "Ik doe ieder jaar mijn best om doelpunten te maken en het team te hepen. Dit jaar hebben we de Copa del Rey en de Champions League gewonnen en daarnaast won ik de Gouden Schoen. Dit is uiteraard een droom die uitkomt", aldus Ronaldo, die topscorer van het CL-seizoen werd, met zeventien treffers.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen