Filipe Luís: "Opstellen van Diego Costa was geen fout"

25 mei 2014, 09:37

Diego Costa werd wederom klaargestoomd voor een wedstrijd van levensbelang, maar in de Champions League-finale moest de topscorer van Atlético Madrid weer vroeg naar de kant. Na negen minuten speelde zijn hamstringkwetsuur weer op. Coach Diego Simeone nam de verantwoordelijkheid op zich, maar kan op steun rekenen van linksachter Filipe Luís.

"Het was geen fout", zei de 28-jarige Braziliaan tegen ESPN. "Diego Costa voelde zich goed en heeft een blessure op een andere plaats opgelopen. Het heeft niets te maken met de pijn die hij eerder had", aldus Filipe Luís, die de loftrompet stak over zijn teamgenoot. "Hij is onze beste speler. Het is beter om hem twee minuten op het veld te hebben dan helemaal niet over hem te kunnen beschikken."

De teleurstelling was groot bij de linksback, maar hij kon het verlies al wel relativeren. "Het doet pijn. Maar, we hebben een zeer goed seizoen gehad. We wonnen de Spaanse competitie. Iedereen wilde de Champions League ook in de wacht slepen, maar Real Madrid speelde een geweldige wedstrijd. Ze hebben het verdiend."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen