Gabi is trots op Atlético: "Als beesten gevochten"

25 mei 2014, 00:03

Lange tijd leek Atlético Madrid in de Champions League-finale tegen Real Madrid af te stevenen op een 1-0 overwinning. Een kopbal van Sergio Ramos zorgde er echter voor dat er verlengd werd in Lissabon. Real liep in deze verlenging uit naar een 1-4 zege, waardoor de droom van Atlético op pijnlijke wijze uiteen spatte.

"Het doelpunt van Sergio Ramos deed veel pijn", zei rechtsachter Juanfran na afloop van de verloren eindstrijd tegen Terra Deportes. "Het was een zware finale, die beide teams konden winnen. We moeten Real Madrid feliciteren, maar ook onszelf. We zullen de finale van Champions League ooit weer spelen", belooft Juanfran.

Gabi toonde zich zeer nuchter. "Dit is voetbal. Ze hadden nog tijd en hebben de stand gelijk gebracht. De extra speeltijd maakte ons zeer vermoeid", stelt de middenvelder van Atlético. "Ze hebben de controle gekregen en wonnen uiteindelijk. Ik feliciteer ze, want ze zijn de terechte winnaar. We hebben ons best gedaan, we hebben dit jaar als beesten gevochten. Ik ben trots op dit team."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen