Heracles haalt Weghorst en zoon van Gert Heerkes

23 mei 2014, 15:47

Heracles Almelo heeft vier beloftevolle nieuwelingen aan zich gebonden. De meest in het oog springende naam is Wout Weghorst, de 21-jarige aanvaller stond de afgelopen seizoenen onder contract bij Willem II en FC Emmen. Ook Menno Heerkes komt de club versterken, hij is de zoon van voormalig hoofdcoach Gert Heerkes.

De andere twee nieuwe spelers zijn linksback Mark Engberink, die overkomt van Jong FC Twente, en Fahd Aktaou. De 21-jarige Aktaou, eveneens een linksback, speelde het afgelopen seizoen voor Almere City FC.

Weghorst, Heerkes en Aktaou hebben voor twee jaar getekend, Engberink voor één. "We zijn blij met deze jonge spelers. Heracles Almelo is een club die staat voor het ontwikkelen van jonge spelers. In dat licht moet de komst van deze nieuwelingen ook gezien worden. Jonge spelers proberen we zoveel mogelijk uit de regio te halen. We werken hier met één selectie waar we twee elftallen mee bemannen. Ze krijgen de tijd om aan te pikken bij het niveau", zegt Nico-Jan Hoogma, de algemeen directeur van Heracles Almelo, over de aanwinsten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen