Succescoach Vd Ham verruilt Dordrecht voor FC Utrecht

23 mei 2014, 10:19

Harry van den Ham gaat niet met FC Dordrecht mee de Eredivisie in. De succesvolle trainer, die de kleine Zuid-Hollandse club dit seizoen naar promotie loodste, stapt over naar FC Utrecht. Hij gaat deel uitmaken van de nieuwe technische staf van de ploeg uit de Domstad, die onder leiding staat van Rob Alflen.

Hoewel FC Utrecht nog niet officieel heeft laten weten dat Van den Ham inderdaad in dienst treedt, maakt FC Dordrecht via Twitter al melding van de overstap. De overstap komt niet als een verrassing, al langer was bekend dat FC Utrecht de ervaren trainer graag bij de staf wilde halen. Van den Ham bevestigde de interesse uit Utrecht eerder deze week al, maar liet toen nog weten dat zijn eerste optie was om bij FC Dordrecht te blijven.

Met de 59-jarige Van den Ham op de bank eindigde FC Dordrecht dit seizoen verrassend als tweede in de Jupiler League, achter kampioen Willem II. Via de play-offs wist de ploeg vervolgens promotie af te dwingen. De club reageert via Twitter sportief op de overstap van de trainer. "Wij wensen Harry veel succes bij de club uit zijn woonplaats. Uitgezonderd de wedstrijden FC Dordrecht-FC Utrecht en FC Utrecht-FC Dordrecht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen