De Ridder verruilt FC Utrecht voor Kopenhagen

De Ridder verruilt FC Utrecht voor Kopenhagen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

22 mei 2014 – Steve De Ridder verruilt FC Utrecht voor FC Kopenhagen. De Domstedelingen ontvangen een "niet te weigeren" geldbedrag voor de Belgische aanvaller, aldus algemeen directeur Wilco van Schaik op de clubsite.

"Daarnaast hebben wij bij de komst van Steve naar elkaar uitgesproken dat als we beiden konden profiteren van een vervolgstap voor hem, dit mogelijk moest zijn. Voor Steve is dit een stap omhoog. Sportief en financieel. FC Kopenhagen werd in de laatste zes jaar, vier keer kampioen van Denemarken. Dat is niet niks. Dit is een grote club."

De Ridder kijkt zelf met een positief gevoel terug op zijn periode in Nederland. "FC Utrecht is een fantastische club. Deze club, de mensen hier, mijn teamgenoten, de staf, de supporters, zij hebben mij vanaf het eerste moment dat ik hier binnenstapte thuis laten voelen. Na een lastige periode in Engeland heb ik hier het plezier weer teruggevonden en heb ik de kans gekregen om mijn voetbalkwaliteiten te tonen. Dat is gelukt."

Het vertrek van De Ridder betekent dat FC Utrecht op zoek moet naar een nieuwe aanvaller.

Reacties

gerelateerd