Boogers: "Eredivisie wordt een leuk tienertoer-reisje"

20 mei 2014, 08:11

Bij FC Dordrecht is men nog altijd in de zevende hemel. Ten koste van Sparta dwong de bescheiden club zondag promotie naar de Eredivisie af. Aan Marco Boogers, de technisch directeur van de club, nu de zware taak om een eredivisiewaardige selectie neer te zetten. Voorlopig maakt hij zich daar echter niet al te druk over, de beleidsmaker is vooral nog aan het nagenieten van het prachtige succes.

"De begroting zal zeker omhoog gaan, maar hoeveel het wordt daar ben ik nu nog niet van op de hoogte. Vanaf woensdag gaan we kijken wat we volgend jaar gaan doen", zegt Boogers in een interview met RTV Rijnmond. De doelstelling voor komend seizoen is al wel helder: niet laatste worden. "Het wordt een leuk tienertoer-reisje. Als je 100 mensen op een rij zet, schatten ze allemaal Dordt en Excelsior als nummer zeventien en achttien in. Laat ons dan bewijzen dat het niet zo is. We gaan zeventien keer op reis en we gaan er iets unieks van maken."

Overigens verklapte Boogers in hetzelfde interview dat zijn club, in aanloop naar de beslissende wedstrijd tegen Sparta, spionnen naar de Rotterdamse club gestuurd had. "Heel de club bestaat uit boeffies. We hadden drie scouts gestuurd naar de laatste training van Sparta, maar die was maar twintig minuten openbaar. Één scout hadden wij de opdracht gegeven om als Peter R. de Vries te fungeren. Die is onder een podium gaan zitten en heeft heel de training gezien. Wij wisten precies hoe Sparta ging spelen", glundert de directeur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen