Pastoor bevestigt overstap naar AZ: "Perfect voor mij"

19 mei 2014, 20:11

Een officiële bevestiging van AZ is er nog niet, maar Alex Pastoor wordt definitief de assistent van de nieuwe hoofdcoach Marco van Basten. De voormalig hoofdcoach van Excelsior en NEC bevestigt op de website van zijn huidige club Slavia Praag dat hij een contract voor twee seizoenen gaat tekenen in Alkmaar.

"AZ heeft me een geweldige aanbieding gedaan en de club ligt op vijftien kilometer van mijn huis", zegt Pastoor op de clubsite van Slavia. "Voor mij is dit een perfecte combinatie van werk en mijn persoonlijke situatie."

Pastoor trad begin maart in dienst bij Slavia, de huidige nummer dertien van Tsjechië, en maakt het huidige seizoen gewoon af. "We spelen nog twee wedstrijden, daar richt ik me volledig op. We hebben een duidelijke missie en willen die volbrengen. Bovendien ben ik een professional, ik ga altijd voor het maximale."

Met nog twee duels te gaan heeft Slavia slechts drie punten voorsprong op hekkensluiter Sigma Olomouc. Pastoor begon het huidige seizoen bij NEC, maar werd daarna na enkele competitiewedstrijden ontslagen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen