'Gelouterde' Kruiswijk verruilt Heerenveen voor Vitesse

19 mei 2014, 12:16

Arnold Kruiswijk vervolgt zijn loopbaan bij Vitesse. De Arnhemmers nemen de verdediger op transfervrije basis over van sc Heerenveen. De 29-jarige verdediger heeft zijn krabbel gezet onder een contract dat hem voor drie seizoen aan Vitesse verbindt. De Arnhemse club heeft de komst van Kruiswijk bevestigt op de officiële clubsite.

Technisch directeur Mo Allach is zeer content met de eerste zomeraanwinst van Vitesse: "Arnold is een gelouterde speler in de Eredivisie met meer dan 250 competitiewedstrijden aan ervaring. Hij is een linksbenige verdediger met zowel voetballende als verdedigende kwaliteiten. We hebben snel gehandeld en zijn zeer tevreden om met Arnold onze defensie te versterken."

Kruiswijk toont zich ook meer dan tevreden met zijn transfer: "Het is een hele mooie uitdaging. Mijn contract bij Heerenveen liep af en ik wilde een stap maken. Vitesse is een club met ambitie. De club wil vooruit en dat past uitstekend bij mijn eigen ambities."

De verdediger speelde in het verleden ook in het shirt van FC Groningen, Anderlecht en Roda JC. Bij sc Heerenveen kende Kruiswijk geen geweldige beginperiode, maar onder coach Marco van Basten wist hij uit te groeien tot een vaste waarde.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen