Pastoor gaat voor twee jaar tekenen bij AZ

19 mei 2014, 08:13

Een grote verrassing is het niet, maar Alex Pastoor zal de assistent van Marco van Basten worden bij AZ. In een wat ongelukkig afgesproken bijeenkomst hebben de coach in kwestie en de club uit Alkmaar elkaar gevonden in een tweejarig contract. Dat meldt De Telegraaf.

Van Basten en Pastoor meldden zich zaterdagmiddag bij het complex van AZ, waar de hoofdmacht van de Alkmaarse club zich op dezelfde tijd en locatie voorbereidde op de finale van de play-offs tegen FC Groningen (3-0 verlies). Het zorgde voor de nodige afleiding bij de huidige staf en spelers van AZ, maar de bijeenkomst met commissaris René Neelissen en technisch directeur Earnest Stewart resulteerde wel in een overeenkomst.

Het trok de nodige aandacht, ook omdat Pastoor zich op zijn zware Harley Davidson naar de locatie begaf. De voormalig trainer van Excelsior en NEC was gedurende de tweede seizoenshelft werkzaam bij Slavia Praag.

Overigens ging de bespreking niet alleen over het aantrekken van Pastoor. Er werd ook over de invulling van de selectie van volgend seizoen gesproken. Hierbij zou de naam van Roda JC-vleugelaanvaller Guus Hupperts de revue weer zijn gepasseerd. In januari toonde AZ ook al belangstelling voor de speler van de degradant uit Kerkrade.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen