Advocaat: "Het was redelijk op bij iedereen"

Ger
18 mei 2014, 21:38

Dick Advocaat verloor in zijn laatste wedstrijd als trainer van AZ met 3-0 bij FC Groningen. Door de nederlaag grijpen de Alkmaarders naast een Europees ticket. Volgens de Hagenaar valt er echter niets aan te merken op het optreden van zijn ploeg.

"We moeten elkaar niets verwijten. De spelers hebben naar hun mogelijkheden gespeeld en tot laatste dag om alles meegedaan. Ik ben redelijk leeg. Hetzelfde geldt voor mijn spelers", aldus Advocaat. "We hebben het donderdag in de thuiswedstrijd met 0-0 laten liggen. Dan weet je dat het zwaar wordt in Groningen, waar elke ploeg het moeilijk heeft. We geven het met twee treffers kort achter elkaar zelf weg. We probeerden nog wel terug te vechten, maar het was redelijk op bij iedereen."

Voor de oud-bondscoach van het Nederlands elftal wacht nu een nieuwe uitdaging. "Ik heb dit met ontzettend veel plezier gedaan. Onze manier van spelen was zeer positief, zeker in thuiswedstrijden. We hadden alleen een betere balans in de selectie nodig om in uitduels ook tot scoren te komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen