Van de Looi: "Voelde al dat het niet mis kon gaan"

Ger
18 mei 2014, 19:27

Trainer Erwin van de Looi is zeer te spreken over het optreden van FC Groningen in de dubbele confrontatie met AZ. Na de 0-0 in Alkmaar zegevierden de noorderlingen in eigen huis met 3-0. Door die zege speelt FC Groningen volgend seizoen in de voorrondes van de Europa League.

"Het is fantastisch. Het is gelukt wat we wilden. We zijn dan ook ongelofelijk blij. Vanochtend kreeg is een sms'je van Arjen Robben met 'zet de kroon op een fantastisch seizoen'. En zo voelde het ook echt. In de ploeg was er de focus en gisteren op de training hadden we eigenlijk al het gevoel dat het niet mis kon gaan", aldus Van de Looi op de website van FC Groningen. "De weg naar de play-offs toe was lastig, maar we hebben ons erin vastgebeten en niet meer losgelaten. De vier wedstrijden hebben we uitgestraald dat we alleen voor de winst gingen en dan win je ook."

De oefenmeester staat later deze week met zijn selectie een huldiging te wachten. "Ik hoop dat iedereen er woensdag weer is op de Grote Markt. Dan kunnen we het feestje nog eens dunnetjes over doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen