Bekritiseerde Duitse scheidsrechter twijfelde

18 mei 2014, 10:39

Scheidsrechter Florian Meyer kende gisteren met zijn assistenten een vervelende dag. De arbiter zag in de Duitse bekerfinale een doelpunt van Dortumund-speler Mats Hummels over het hoofd, waardoor de wedstrijd in 0-0 eindigde. Na de verlenging won tegenstander Bayern München, met 0-2.

Hummels kopte na ruim een uur spelen de bal in de goal van Bayern, waar verdediger Dante nog stond. Met zijn rechterbeen stond hij op de doellijn en met zijn linkerbeen schopte hij de bal uit de goal, maar toch zagen de scheidsrechter en zijn assistenten niet dat het een treffer was. "Het was voor mij en mijn assistenten niet helemaal zeker dat dit een goal was", vertelde Meyer na afloop. "We konden niet zien of de bal volledig over de lijn was geweest. Daarom besloten we om door te spelen."

Borussia Dortmund-coach Jürgen Klopp kon het na afloop niet geloven. "Hier heb je geen doellijntechnologie voor nodig", vertelde de trainer, die in de verlenging Arjen Robben de openingstreffer zag maken. "Dit kon iedereen zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen