Lyon-middenvelder raakt geblesseerd tijdens uitlaten hond

15 mei 2014, 09:38   Bijgewerkt: 15 mei 2014, 10:02

Sommige spelers krijgen het voor elkaar om op de meest vreemde manieren geblesseerd te raken. Het lukte Yoann Gourcuff deze week ook. De middenvelder van Olympique Lyon hield aan het uitlaten van zijn hond een verstuikte rechterenkel over, zo meldt Le Parisien.

Hoe de kwetsuur van Gourcuff precies tot stand kwam tijdens het uitlaten van zijn huisdier is niet duidelijk, maar hij werd op 30 maart wel op dezelfde enkel geraakt tegen Saint Etienne. De bizarre blessure past bij de reputatie van de oud-speler van AC Milan, die bekend staat als de 'man van kristal'. Door de enkelklachten is het meespelen van Gourcuff tegen Nice twijfelachtig. Lyon hoopt zaterdag haar vijfde plaats te behouden.

Overigens is het niet de eerste keer dat een blessure op deze wijze ontstaat. In 2008 werd het uitlaten van een hond 'fataal' voor Kevin Hofland, die toen in het shirt van Feyenoord speelde. Op de vraag waarom hij destijds niet meespeelde tegen ADO Den Haag, reageerde toenmalig coach Gertjan Verbeek gevat. "Dat moet je aan zijn hond vragen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen