Vreman: "Lieten het na om de trekker over te halen"

12 mei 2014, 00:28

Voor De Graafschap zit het seizoen erop. De Superboeren hielden RKC Waalwijk zondag knap op een 1-1 gelijkspel, maar door de 0-1 nederlaag op de Vijverberg moesten coach Jan Vreman en de zijnen het onderspit delven tegen de Waalwijkers.

Het scheelde niet veel, in de krachtmeting tussen RKC en De Graafschap. Vreman beseft dat zijn ploeg rendement ontbeerde tegen de eredivisionist. "Twee wedstrijden doe je het heel goed, maar laat je het na om de trekker over te halen en goals te maken. Kansen moet je binnenschieten, anders win je niet", zegt Vreman op de officiële clubsite. Hij moest het verlies even verwerken. "We zijn nu vooral teleurgesteld. Maar wat we kunnen meenemen is hoe goed we het hebben gedaan in de laatste weken."

Vreman denkt de hoeveelheid gemiste kansen wel te kunnen verklaren. "Misschien is het een verschil qua niveau. Het is tegen een Eredivisieploeg net een tempo hoger. Wellicht hebben we voor het doel dan net met vermoeidheid of gebrek aan scherpte te maken. Want in de Jupiler League hebben we laten zien dat we het wel kunnen", weet de coach van de Doetinchemmers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen