Robben: "Topseizoen afsluiten met nieuw succes"

Ger
11 mei 2014, 11:17

Arjen Robben kroonde zich eind maart met Bayern München al tot kampioen van de Bundesliga. De Oranje-international (30) moest echter anderhalve maand wachten op het titelfeestje. Na de laatste competitiewedstrijd tegen VfB Stuttgart regende het dan alsnog bierdouches. Bovendien lonkt komende week een nieuwe trofee.

"Het is al enige tijd geleden dat we ons van de titel verzekerden. Nu mogen we eindelijk feesten", zegt Robben op de website van Bayern. De festiviteiten verdrukten de in de Champions League opgelopen kater, waarin de ploeg van trainer Josep Guardiola vorige week op hardhandige wijze werd uitgeschakeld door Real Madrid. Deze maand kan Bayern het seizoen tóch afsluiten met een prijs. Zaterdag staat de eindstrijd tegen Borussia Dortmund op het programma.

"Nu gaat het voor ons nog om één finale", weet Robben, die ook deze voetbaljaargang weer een vaste waarde was bij de equipe uit München. "We kunnen een topseizoen afsluiten met een nieuw succes. Deze bekerfinale is een prachtige wedstrijd. Wij, en met ons alle fans in Duitsland, verheugen ons er enorm op."

Robben veroverde in dienst van Bayern inmiddels drie keer de titel in de Bundesliga. Eerder werd de aanvaller in Engeland al twee keer kampioen met Chelsea. Zijn overige twee landstitels stammen uit zijn periodes bij PSV en het Spaanse Real Madrid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen