Bosz: "Onrust in de top werkt door naar het elftal"

11 mei 2014, 00:15   Bijgewerkt: 11 mei 2014, 01:04

Vitesse kwam zaterdagavond van een koude kermis thuis, aangezien het in het eigen Gelredome met een blamerende 1-4 nederlaag tegen FC Groningen van het veld stapte. Zodoende zit het seizoen er op voor de Arnhemmers. Coach Peter Bosz was niet te spreken over zijn manschappen, maar benadrukt dat de interne onrust de nodige consequenties op de prestaties van Vitesse had.

"Het was niet goed", sprak Bosz volgens De Gelderlander over het treffen met Groningen. "We hadden geen grip op de wedstrijd en waren overal te laat. Het geloof was ook weg. De laatste wedstrijden waren van slecht niveau. We kunnen slecht met tegenslagen omgaan", beseft Bosz, die nog niet weet hoe zijn selectie er volgend jaar uitziet: "We moeten afwachten wat er met de jongens van Chelsea gebeurt. We zullen kijken wat het allemaal gaat worden", stelt de coach, die zelf overigens een vertrek uitsluit: "Ik ben er in ieder geval gewoon weer bij."

Als Bosz terugblikt op het afgelopen seizoen, dan constateert hij dat de randzaken de overhand kregen in Arnhem. Volgens hem had dit de nodige gevolgen: "Na de winterstop zakten we te vaak door de ondergrens. Er was ook veel onrust. Het begon al met het trainingskamp zonder Dan Mori. Daarna volgde onrust rond Merab Jordania. Als het onrustig is in de top, werkt dat ook door naar het elftal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen