Kashia in Vitesse-basis, geblesseerde Ibarra absent

Kashia in Vitesse-basis, geblesseerde Ibarra absent

10 mei 2014 – Vitesse wil vanavond (18.45 uur) koste wat het kost voorkomen dat het seizoen uitloopt op een bittere teleurstelling. Afgelopen woensdag gingen de Arnhemmers met 1-0 onderuit bij FC Groningen, waardoor in de return in het Gelredome alleen een overwinning volstaat om de finaleronde van de play-offs te bereiken.

Coach Peter Bosz, die de afgelopen week een trainingskamp belegde met zijn selectie, laat verdediger Guram Kashia terugkeren in de startformatie, wat ten koste gaat van Dani Mori. Ten opzichte van het eerste duel is vleugelaanvaller Renato Ibarra afwezig. Hij moest het duel in Groningen vroegtijdig verlaten met een knieblessure en Vitesse meldt op de officiële website dat de rappe Ecuadoraan de komende weken buitenspel zal staan door de kwetsuur. Bertrand Troare is, net als op Groningse bodem, zijn vervanger.

Bij Groningen keert Maikel Kieftenbeld terug van een schorsing. Hierdoor moet Yoëll van Nieff genoegen nemen met een plaats op de reservebank. Voor de rest opteert trainer Erwin van de Looi voor dezelfde namen als eerder deze week.

Opstellingen
Vitesse: Velthuizen; Leerdam, Kashia, Van der Heijden, Van Aanholt; Pröpper, Vejinovic, Labyad; Atsu, Havenaar, Traore.
FC Groningen: Bizot; Hateboer, Botteghin, Kappelhof, Burnet; Kieftenbeld, Chery, Lindgren; Van der Velden, Zivkovic, Kostic.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 18 januari 2020

  2. vrijdag 17 januari 2020