Dijkhuizen geniet: "Het is een droomuitslag voor ons"

9 mei 2014, 09:12

Excelsior leek zichzelf donderdagavond aanvankelijk een slechte dienst te gaan bewijzen, aangezien het op visite bij FC Den Bosch tegen een 1-0 achterstand aankeek, door toedoen van Erik Quekel. De Kralingers stelden, na de rode kaart van Bosschenaar Tim Hofstede, echter orde op zaken. Doelpunten van Ricky Kruys, Sander Fischer en Kevin Vermeulen zorgden niet alleen voor een 1-3 uitzege, maar ook voor een uitstekende uitgangspositie om de volgende ronde te behalen.

"Het is een droomuitslag voor ons", zegt coach Marinus Dijkhuizen op het digitale thuis van Excelsior. "Dit is een uitstekende uitgangspositie, wij mogen dit niet meer weggeven. Dit soort momenten, met die mooie treffers en het feestje na afloop met de supporters, zijn heel mooi en vanaf morgen we gaan weer naar zondag toeleven", aldus een genietende Dijkhuizen.

Komende zondag staat de return op Woudestein op het menu. Doorstaat Excelsior het tweede treffen met Den Bosch ook met succes, dan ontmoet het de winnaar van het tweeluik tussen De Graafschap en RKC Waalwijk. De Waalwijkers wonnen het eerste duel, in Doetinchem, met 0-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen