'United zet Van Gaal nog een week in wachtkamer'

'United zet Van Gaal nog een week in wachtkamer'

7 mei 2014 – De officiële aankondiging van de komst van een nieuwe manager bij Manchester United laat nog minimaal een week op zich wachten. The Guardian stelt dat de Mancunians deze week nog geen nieuws naar buiten zullen brengen, wat betreft de nieuwe manager van de club. Louis van Gaal gaat deze functie zeer waarschijnlijk bekleden.

United wil wachten tot het einde van het seizoen, wat inhoudt dat het voor komende zondag geen officieel bericht naar buiten zal brengen over de opvolging van David Moyes, die vanwege teleurstellende prestaties ontheven werd uit zijn functie als manager van de club uit Manchester. Dit is redelijk verrassend, aangezien Van Gaal graag duidelijkheid wou verschaffen over zijn toekomst voordat de voorbereidingen op het WK van start zouden gaan.

Mocht Van Gaal inderdaad op Old Trafford worden aangesteld als de nieuwe manager, dan betekent dit dat hij midden juli nog niet kan starten bij United, mocht hij op het WK succesvol zijn met Oranje. Er wordt overigens verwacht dat Ryan Giggs de kans krijgt om assistent-coach te worden.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zondag 11 april 2021