Marokko
0 – 0
Spanje

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Derijck moet eventueel vertrek Beugelsdijk opvangen'

'Derijck moet eventueel vertrek Beugelsdijk opvangen'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

7 mei 2014 – ADO Den Haag houdt rekening met een vertrek van Tom Beugelsdijk, die op de nodige belangstelling uit het buitenland kan rekenen. Mocht de verdediger inderdaad vertrekken uit de Hofstad, dan wil ADO een terugkeer van Timothy Derijck realiseren. Dat meldt Omroep West.

De clubleiding van ADO gaat komende week met Beugelsdijk in gesprek. De verrichtingen van de verdediger worden naar verluidt in Engeland, Duitsland en Schotland in de gaten gehouden, maar Beugelsdijk ziet een langer verblijf in Den Haag wel zitten. "Ja, natuurlijk. Zeker weten, maar ik ga eerst alles op een rijtje zetten."

Derijck staat onder contract bij PSV, maar kwam dit seizoen op huurbasis uit voor FC Utrecht. Een succes werd dit niet, aangezien hij, naarmate het seizoen vorderde, steeds meer uit beeld raakte. Derijck speelde tussen 2009 en 2011 al in het shirt van ADO.

Overigens nemen ADO-goalie Robert Zwinkels en RKC'er Evander Sno een aanbieding van de Haagse club in beraad. Beide spelers beschikken over een aflopend contract. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd