'Utrecht wil ervaren Van den Ham als assistent-coach'

7 mei 2014, 08:12

FC Utrecht ziet in FC Dordrecht-coach Harry van den Ham de ideale nieuwe assistent-coach. Na het vertrek van Jan Wouters wordt Robbie Alflen naar voren geschoven en de 59-jarige Van den Ham moet de ervaren steun van de nieuwe hoofdcoach worden. Dat meldt De Telegraaf.

Mocht Van den Ham de Krommedijk inderdaad verruilen voor de Galgenwaard, dan houdt dit in dat de geroutineerde coach terugkeert in de Domstad. In 1994 was de coach van Dordrecht voor acht maanden de assistent van Leo van Veen en in 2005 assisteerde hij Foeke Booy. In beide gevallen duurde het verblijf van de oefenmeester niet meer dan een jaar. Ook als speler verdedigde hij de clubkleuren van Utrecht, in drie verschillende periodes (1975-1977, 1978 en 1984).

Van den Ham maakte dit seizoen furore met Dordrecht. Geruime tijd leken De Schapenkoppen in de Jupiler League af te stevenen op het kampioenschap, maar uiteindelijk trok Willem II aan het langste einde, waardoor Dordrecht in de play-offs om promotie/degradatie uitkomt. Hierin spelen de Dordtenaren tegen VVV Venlo.

Co Adriaanse zou Utrecht geadviseerd hebben om, naast de 45-jarige Alflen, een ervaren assistent aan te stellen. De jonge Sjors Ultee (27) zal ook deel uitmaken van de technische staf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen