Giggs belooft Manchester United-fans betere tijden

Giggs belooft Manchester United-fans betere tijden

7 mei 2014 – Manchester United beleeft met een zevende plaats in de Premier League een rampseizoen. Ryan Giggs, interim-coach van de uittredend Engels kampioen, heeft de fans beloofd dat dit slechts eenmalig zal zijn.

"We weten dat het een zwaar seizoen is en door de jaren heen zijn we verwend met successen", zei Giggs volgens SkySports tegen de toeschouwers op Old Trafford. "Jullie support is echter niet veranderd. Jullie zijn altijd achter het team en de technisch staf blijven staan. Ik weet zeker dat we jullie in de komende jaren weer successen laten vieren."

"Blijf ons steunen, jullie hebben vanavond een glimp van onze toekomst opgevangen", vervolgde Giggs, doelend op het aantal jeugdspelers dat in actie kwam tegen Hull City. Eén van hen, James Wilson, legde met twee treffers de basis voor de 3-1 zege. "We blijven de jeugd een kans geven en zullen altijd proberen attractief voetbal te spelen. We zullen niet altijd winnen, maar we zullen wel altijd tot het uiterste gaan. Blijf ons steunen en dan komt onze tijd vanzelf terug."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 2 juni 2020

  2. maandag 1 juni 2020