Wenger blijft bij Arsenal en grapt over transfer Rémy

5 mei 2014, 09:31

Arsenal liet in januari al weten dat een nieuw contract voor trainer Arsene Wenger een kwestie van tijd is, maar de handtekeningen voor de nieuwe verbintenis zijn nog altijd niet gezet. Wenger zelf liet na de overwinning op West Bromwich Albion (1-0) van zondag in Engelse media optekenen dat hij bij Arsenal blijft.

"Ja, ik blijf. Ik weet niet wanneer ik een nieuw contract ga tekenen, maar ik heb mijn woord gegeven", zei Wenger tegen Sky Sports. "Het is niet gerelateerd aan de FA Cup-finale", stelt de coach, die met zijn ploeg verzekerd is van Champions League-voetbal volgend jaar. "Het is natuurlijk belangrijk dat we dat behaald hebben. Maar ik heb geen momenten van twijfel gekend over een langer verblijf. Als ik die wel had, was dat een paar jaar terug toen ik veel clubs heb afgewezen en besloot bij deze club te blijven."

Arsenal won zondagmiddag van West Brom en tijdens dat duel zat Loïc Rémy op de tribune. De spits van Newcastle United wordt veelvuldig in verband gebracht met een overstap naar The Gunners. Wenger reageerde luchtig op de aanwezigheid van de Fransman. "Ik wist niet dat hij er was. Daarom heeft het ook niets met een transfer te maken. Ik heb hem niet uitgenodigd, dus ik hoop dat hij voor zijn ticket heeft betaald!"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen