Debutant Cijntje (33): "Keihard gewerkt voor tien minuten"

Ger
4 mei 2014, 11:29

Angelo Cijntje maakte zaterdagavond zijn debuut in de Eredivisie. In de laatste thuiswedstrijd van FC Groningen in de reguliere competitie mocht de 33-jarige vleugelverdediger vlak voor het einde invallen tegen Heracles Almelo.

Cijntje, die bij de noorderlingen arriveerde na het faillissement van SC Veendam, werd enthousiast onthaald door het thuispubliek. "Het is onbegrijpelijk en onbeschrijfelijk dat een speler die nog geen minuut in het eerste heeft gespeeld, op deze manier wordt toegezongen", zegt de verdediger op de website van de nummer zeven van de Eredivisie. "Ik ben er ontzettend trots op minuten voor FC Groningen in de Eredivisie te hebben gemaakt. Ik heb het hele seizoen keihard gewerkt, uiteindelijk voor deze tien minuten in het eerste elftal."

Cijntje besloot ondanks een maandag opgelopen enkelblessure binnen de lijnen te verschijnen. "Normaal gesproken kun je niet binnen vijf dagen herstellen van deze blessure. Het was dan ook even pijnbijten, maar het was het allemaal waard. Pijn is maar tijdelijk, maar dit is voor altijd. Ik heb ervan genoten."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen