Duits was graag in 'blote kont' van veld gegaan

3 mei 2014, 22:46

Sander Duits zou in zijn 'blote kont' van het veld lopen als RKC Waalwijk zich rechtstreeks zou handhaven in de Eredivisie. Een wonder bleef echter uit. De Waalwijkers verloren zaterdag met 0-3 van SC Heerenveen, terwijl concurrent NAC Breda 'slechts' met 2-0 boog voor PSV.

RKC moest in de slotronde een achterstand van drie punten én acht doelpunten goedmaken op NAC. "We missen vijf opgelegde kansen", baalt Duits bij Omroep Brabant. "Dan zou een wonder nog in de buurt komen, maar uit de enige kans die zij krijgen is het meteen raak terwijl hij hem niet eens goed raakt. Het is toch een beetje het verhaal van dit seizoen, al die gemiste kansen. Daarna sta je ook met die wedstrijd van donderdag al in het achterhoofd."

Met dat laatste doelt Duits op het duel met De Graafschap, komende donderdag in de play-offs. "Zij hebben niks te verliezen en wij kunnen eruit. Maar we hebben de kwaliteiten om ze te verslaan. En dat gaan we ook doen", aldus Duits, die in elk geval wel gewoon aangekleed van het veld kon. "Ik had die rondgang graag gegeven. Maar we plakken er nog lekker twee weekjes tegenaan. En dan niet in de blote bips, maar wel op vakantie."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen