Giggs: "Ik ben meer teleurgesteld dan boos"

Giggs: "Ik ben meer teleurgesteld dan boos"

3 mei 2014 – Manchester United heeft de 4-0 zege van vorige week op Norwich City, de debuutwedstrijd van interim-coach Ryan Giggs, geen passend vervolg kunnen geven. De uittredend kampioen van Engeland verloor zaterdag op Old Trafford met 0-1 van laagvlieger Sunderland. Giggs was na afloop niet tevreden.

"Ik ben meer teleurgesteld dan boos", zei Giggs tegen SkySports. "We hebben niet hetzelfde als vorige week laten zien, met name in het laatste half uur. Het ontbrak ons aan kwaliteit. Nadat Sunderland op 0-1 kwam, gingen ze met elf man achter de bal spelen en op de counter loeren. Desondanks hadden we genoeg balbezit om meer kansen te creëren dan we daadwerkelijk hebben gedaan."

Het was alweer de zevende thuisnederlaag van het seizoen voor Manchester United. "Ik zei vorige week dat we Old Trafford weer tot een onneembare vesting willen maken, maar dat is dit seizoen een probleem. Onze vorm in thuiswedstrijden is gewoon niet goed genoeg. Maar Manchester United is een grote club en ik ben er zeker van dat er in de zomer versterking komt. Die hebben we nodig om het komende jaargang beter te doen."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 17 april 2021

  2. vrijdag 16 april 2021

  3. donderdag 15 april 2021