Van Persie en De Jong reserve; 'oranje' Swansea

3 mei 2014, 15:41

In de Premier League komen zaterdag om 16:00 uur weer de nodige Nederlanders in actie. Zo staan bij Swansea City, dat in Wales Southampton ontvangt, Michel Vorm, Dwight Tiendalli én Jonathan de Guzman aan de aftrap. Marvin Emnes is reserve. Bij tegenstander Southampton zit Jos Hooiveld op de bank.

Ook bij Newcastle United starten twee Nederlanders. Tim Krul en Vurnon Anita ontvangen Cardiff City. Bij The Magpies zit Luuk de Jong op de bank.

Dat geldt ook voor Robin van Persie bij Manchester United. De spits keert terug van een blessure, maar is nog niet fit genoeg om te starten. Speler/coach Ryan Giggs laat de aanvoerder van Oranje waarschijnlijk wel minuten maken in de thuiswedstrijd tegen Sunderland. Alexander Büttner ontbreekt bij The Red Devils.

Ook bij de wedstrijd tussen Aston Villa en Hull City staat een Nederlander aan de aftrap. Aanvoerder Ron Vlaar is er zoals altijd bij, bij de Villains. Leandro Bacuna zit, net als Karim El Ahmadi, op de bank.

Basisspeler Erik Pieters ontvangt met Stoke City het Fulham van John Heitinga, die eveneens mag starten. Het enige duel waaraan geen Nederlanders deelnemen is dat tussen Everton en Manchester City.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen