Giggs: "Van Gaal heeft briljante reputatie"

Giggs: "Van Gaal heeft briljante reputatie"

3 mei 2014 – Ryan Giggs noemt Louis van Gaal één van de meest succesvolle coaches ter wereld. De Welshman kan zich daarom voorstellen dat Manchester United voor de Nederlander kiest als nieuwe trainer.

"Van Gaal heeft een briljante reputatie en is een uiterst succesvolle trainer in verschillende landen gebleken. Hij heeft ook net het Nederlands elftal rechtstreeks naar de eindronden van het WK geleid", aldus Giggs op het trainingscomplex van zijn club.

De 41-jarige middenvelder, tegenwoordig speler-trainer bij de Mancunians, communiceert dagelijks met de clubleiding. "Ik praat voortdurend bij met Ed (Woodward, de grote baas in de raad van bestuur naast de familie Glazer). Er zijn elke dag ontwikkelingen. Ed wil dat ik mij focus op het elftal. Als dit seizoen voorbij is, ga ik verder praten over mijn toekomst."

Giggs weet nog niet of Van Gaal komend seizoen over hem zal kunnen beschikken. "Ik doe nog steeds mijn dingetjes op het trainingsveld. Er gaan veel dingen door mijn hoofd. Maar het coachen vind ik ook leuk.''

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zondag 11 april 2021