De Graafschap komt niet meer in gevaar tegen Fortuna

2 mei 2014, 20:41   Bijgewerkt: 2 mei 2014, 20:47

De Graafschap heeft vrijdagavond zonder problemen de tweede ronde van de play-offs om promotie/degradatie bereikt. De Doetinchemmers begonnen met een riante 4-1 voorsprong aan de return tegen Fortuna Sittard en kwamen geen moment meer in de problemen. Een tamelijk eenvoudige 3-1 zege houdt in dat De Graafschap het zeer waarschijnlijk zal opnemen tegen RKC Waalwijk.

Er ontvouwde zich aanvankelijk een rommelig duel in Doetinchem, waar de thuisploeg vele malen gevaarlijker was dan de Limburgers. Het grossierde echter in het missen van kansen. Vooral Vincent Vermeij kreeg diverse mogelijkheden om de wedstrijd open te breken. Het was eigenlijk een wonder dat de openingstreffer pas na ruim een uur spelen zou vallen. Dean Koolhof lanceerde zichzelf met een fraaie actie en wist de bal onder doelman Ferhat Kaya door te schuiven: 1-0.

Zodoende is de laatste wedstrijd van Will Boessen als coach van Fortuna een feit en mogen Jan Vreman – de coach tekende deze week een éénjarig contract in Doetinchem - en de zijnen zich opmaken voor de wedstrijd tegen de nummer zestien van de Eredivisie (vrijwel zeker RKC). Weten ze deze horde ook te nemen, dan wacht FC Den Bosch of Excelsior in de beslissende ronde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen